Päiväkirja: Vappu

3/5/2018

Tiistaina tämä vikko oli Vappu. Minä menin Helsingin minun tyttäriä Olga ja Venla, minun vaimoa Katja, ja minun veljenpoika Antonio. Antonio asuu Ranskassa, Mentonisaa. Menton se on pieni ja kaunis kaupungi merella lähellä Italiaa.

Vappu

Photo: Vappu by Candida.Performa CC

Me menimme Helsingin junalla aamulla. Savuimme puoli kymmenen. Helsingissa sää oli hieno. Siellä oli erittäin nopea tuuli. Me menimme ussin kotin Katjan veli, Jere. Jere muutti uuteen kotiin Nafin kanssa. Se on hieno vanha talo keskustassa. Se on hieno puutalo. Me autimme laatikon kanssa. Helsinkgissa oli myös Katjan ja Jeren velit ja hystavat. Katja ja minä me keitetimme iso pasta 14 henkilölle. Oli hyvää pasta ja me joimmme olutta ja mehua. Oli hieno aika. Perjhe aika.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.